Thema rakkers en knapen: Seal Team Six

KONINKLIJK BELGISCH LEGER

SPECIAL OPS BATALJON

KWARTIER KONINGIN ELISABETH

EVERSTRAAT 1, 1140 BRUSSEL

Geachte Rakkers & Knapen van KSA Sint-Pieter Puurs,

Ik, Luitenant-generaal Caelenberg, ben commandant van SEAL TEAM SIX. Dit is de elite afdeling binnen het Special Ops Batajon met enkel de meest gedisciplineerde en hoogopgeleide militairen. Hun taak is om onze maatschappij te beschermen tegen het ergste kwaad. Dit is geen gemakkelijke taak, en zeker niet zonder gevaar.

Onlangs zijn er enkele leden tijdens hun vorige missie in contact gekomen met het COVID-19 virus. Zij zijn ondertussen bezig aan hun herstel in het militaire ziekenhuis maar zijn niet in staat om deel te nemen aan onze opkomende missies. Dit is een groot probleem want we hebben net een dringende opdracht binnen gekregen waar onze unieke expertise een cruciale rol speelt.

SEAL TEAM SIX heeft dus nieuwe manschappen nodig om de missie alsnog te kunnen laten doorgaan. Onze staatsveiligheid staat immers op het spel. Mijn informanten hebben mij tot jullie geleid als optimale kandidaten. Jullie zouden volgens hen over de nodige capaciteiten beschikken om binnenkort SEAL TEAM te vervoegen. Maar jullie moeten natuurlijk nog de nodige training krijgen.

Deze training start op woensdag 1 juli en eindigt na het volbrengen van jullie eerste missie. Jullie opleiding zal doorgaan op de Militaire Basis Gemmenich, Blieberg. Missiedetails zijn Top Secret en zullen pas na orientatie worden toegelicht. De trainers zijn specialisten in hun vak en zullen iedereen tijdig alle aspecten voor een succesvolle missie aanleren. Wel moet ik jullie waarschuwen, de opleiding zal niet gemakkelijk zijn.

VEEL SUCCES!

Luitenant-generaal Caulenberg

2 juni 2020

Indien er individuen hun burgerplicht ontlopen door niet op te dagen, wordt dit gezien als landverraad. Ze zullen zichzelf hiervoor moeten verantwoorden voor de Belgische krijgsraad.

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.