De Laatste Samoerai: Dag 1

Iedereen arriveerde op KSA met veel goede moed, klaar om op kamp te vertrekken. Vervolgens wachtte een lange busrit op ons die voor sommigen vervelender was dan voor anderen. Gelukkig konden we genieten van een cultureel hoogstandje, namelijk FC de Kampioenen. Eenmaal aangekomen konden we niet stilzitten. Er was nog een hoop werk, alle valiezen moesten worden uitgeladen, tenten moesten worden opgezet en bedjes moesten worden opgemaakt. Gelukkig verliep alles vlot en waren er nauwelijks problemen. Al het werk was verricht, nu kan het kamp wel degelijk beginnen.

We genoten met volle teugen van het eten, maar we werden niet lang met rust gelaten. Een leerling van de keizer, Jakuzi kwam ons vertellen dat keizer Mao absoluut niet houdt van de samoerai’s. De situatie wordt steeds erger en het begint bijna op een dictatuur te lijken. Hij vroeg ons om hulp, en wij als nobele KSA kunnen dit niet afslagen. Wij zeggen nooit nee tegen een nieuw avontuur. Aangezien het na deze enorm drukke dag al zo laat was geworden, konden we snel genieten van ons dessertje. Om voldoende nachtrust te verzekeren besloten we ons klaar te maken en ons naar onze bedden te begeven.

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.