Seal Team Six: Dag 1

Als antwoord op een noodkreet van Seal Team Six vertrokken we met de rakkers en knapen naar Gemmenich om onze training te starten. 

De fietstocht van de verliep wel redelijk vlot. Een platte band en een kleine val, voor de rest geen ongelukjes. We waren in Maastricht voor we het wisten. Daarna kwam een stuk vol heuvels en kronkelende baantjes omhoog en omlaag. 5Km voor aankomst brak ook de hemel open en kwamen we toch, na een bijna droge fietstocht, kletsnat toe op de kampplaats. Even uitrusten en dan konden we beginnen aan onze slaaptenten. 

Het regende zo hard dat we moesten schuilen en pas later aan de opbouw konden starten.
Met gebundelde krachten konden de rakkers en de knapen, die net aankwamen na een pittige fietstocht, samen de tenten rechttrekken. Na een lekker avondmaal konden we allemaal in onze warme slaapzak kruipen zodat we de volgende dag aan onze training konden beginnen. 

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.