Seal Team Six: Dag 2

Na de eerste nacht in tenten en een goed ontbijt kwamen de leiders met nieuws. We hadden ʼs nachts een bericht gekregen van Seal Team Six. Bij dit bericht kwam met een kistje met cijferslot geleverd. De code kon achterhaald worden door een puzzel met weetjes over de leiding. De knapen en rakkers werden opgesplitst en moesten contact houden via wegwerp gsmʼs. Ze kregen telkens 1 minuut om te communiceren met elkaar. Na het volbrengen van de opdracht, die bestond uit het combineren van leiders van de andere ban met hun bijpassend tekstje, werd het kistje geopend waarin we een rookbom vonden. Hiermee konden we aan Seal Team Six laten weten dat de eerste opdracht al was geslaagd. Het rooksignaal werd aangestoken en in enkele ogenblikken stonden de gasten van het leger daar.

Na een korte voorstelling werden we direct naar de ‘briefingroomʼ geleid. Daar vertelden ze ons dat ze opgeleid worden voor een grootse missie namelijk Operation Murderhole. Het doel van deze operatie is het uitschakelen van 2 gevaarlijke extremisten met kwade bedoelingen. Hiervoor gaan we dus nog moeten worden opgeleid tot volwaardige leden van het team. Om gestructureerd te werk te gaan zijn we ingedeeld in 4 squads: Alpha, Bravo, Charlie en Delta. We zweerden trouw aan het team en kregen vervolgens een echte dog-tag! Na het indelen werd er ons uitgelegd dat we per groep een vlag hadden die ons toevertrouwd werd. Het verliezen of beschadigen van deze vlag zou dan ook in een straf uitdraaien. In de middag kregen we echte legerkost zijnde worsten met patat en bloemkool. Na het eten kregen we allemaal een welverdiende platte rust. Door het slechte weer in de namiddag zochten we de gezelligheid op in onze tenten. Onze jaarlijkse doop die we met KSA doen, konden we door corona dit jaar niet op 

KSA doen maar met de hulp van Seal Team Six konden we gelukkig wel nog dopen dit jaar. Na de doop konden we nog buikschuiven waarna we al eens goed konden douchen. Na een lekker chocolade papje konden we rustig gaan slapen zodat we goed uitgeslapen zijn voor de volgende dag. 

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.