De laatste samoerai: dag 5

Vandaag stond er weer een belangrijke missie op programma: het vinden van de tweede meester. Gelukkig kregen we hulp uit onverwachte hoek. In de ochtendformatie kwam plots een geest opdagen, die ons vertelde wat de keizer allemaal deed met hen. Hij hield de geesten in hun macht met een staf en ze moesten de laatste samoerai bewaken in de geestenwereld. De geest was ons enorm dankbaar dat we de staf hadden gestolen, dat hij ons nu wel wou helpen.

De geest vertelde ons dat de samoerai ronddwaalde in de geestenwereld en dat hij niemand vertrouwde. Hij dacht dat alle personen in de geestenwereld slecht waren, omdat de geesten hem zo slecht behandelden. Hij geloofde niet dat we hem kwamen redden. De geest zei dan dat hij eerst zeker wilde zijn dat we goede jongens waren, dus moesten we even laten zien wat de mannen van de KSA allemaal wel niet kunnen.

Nadat we hadden getoond wat wij wel niet kunnen, vertrouwde de geest ons. Hij zei dat hij de samoerai wel wilde gaan halen voor ons omdat wij de samoerai echt wilde bevrijden.

In de namiddag kwam de geest nog eens terug, dit keer met de samoerai! De samoerai was echter zoals de geest al zei heel wantrouwig tegenover ons. Hij dacht dat wij hem slecht gingen behandelen zoals de geesten. Hij gaf ons enkele opdrachten die enkel kunnen worden uitgevoerd door mensen. Op deze manier kon hij zien of we mensen waren of niet>

Uiteraard voerden de KSA’ers deze opdrachten fantastisch goed uit en vertrouwde de samoerai ons. Hij zei dat hij zo snel mogelijk uit de geestenwereld wilde geraken. Wij besloten dat we in de geestenwereld niks meer te zoeken hebben en kozen ervoor om dezelfde avond al terug te keren naar de echte wereld.

De samoerai vertelde dat hij heel vermoeid was. Hij koos ervoor om de dag nadien terug te keren en ons dan meer informatie te geven. Hij wist namelijk wat er gebeurd was met de laatste samoerai! Maar het was al superlaat, en we zagen al enkele oogjes toevallen. Dit geweldig grote avontuur was voor morgen besloten we.

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.