Seal team six: dag 3

Na een goed ontbijt kwamen de mannen van seal team six ons halen voor een zware training. We deden aan krachttraining door middel van touwtje trek, maar ook onze conditie werd getest met loop opdrachten en andere opdrachtjes. Bij de kolonel leerden we hoe we ons moeten gedragen in het leger, marcheren groeten etc. Ook leerden we over de beruchte muur te raken met touwladder en daarna zonder.

Na een welverdiend middagmaal hebben we samen baseball gespeeld, gevolgd door een rugby match. Hierna waren we allemaal wat uitgeput. Na het avondeten waren onze vrienden van het leger terug met een verrassing. Ze hadden voor ons een echte militaire cantus voorbereid. Samen zongen we en maakten we plezier, maar plots ontplofte er een bom en voor we het wisten nam een van de terroristen Bravo gevangen. We konden niets doen terwijl onze vriend gewoon werd meegenomen.

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.