Seal team six: dag 5

Na ons ontbijt kwamen de instructeurs van Seal Team Six ons halen om ons survivaltechnieken aan te leren, zodat we kunnen overleven in het wild, moest dit nodig zijn. We leerden om een vuur te maken, niet met lucifers of een aansteker, maar met magnesiumsticks. Ook moesten we ons camoufleren met natuurlijke producten zoals modder. Ons oriëntatievermogen trainde we door middel van een kompas te gebruiken om een code zin te ontcijferen. We leerden ook sjorren zodat we shelters kunnen maken om in te schuilen. ‘S avonds deden we een grote KSA quiz om te zien wie er nu eigenlijk de slimste leden zijn. Als avondsnack kregen we nog Pringles. Wat viel dat in de smaak zeg. Sommige vragen bleken wat moeilijk te zijn maar voor de super KSA’ers waren dit gewoonweg puntenpakkers en hebben ze dan ook met een grote voorsprong de winst genomen. Proficiat!

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.