De laatste samoerai: dag 9

Vandaag besloten we dat we sterk genoeg waren om keizer Mao aan te kunnen en bedachten we een plan hoe we hem konden lokken. We gingen een groot feest organiseren waar hij dan hopelijk op af zou komen. We maakten slingers, kozen de mooiste meisjes uit, maakten mooi vuurwerk en bordjes en kommetjes uit klei.

In de namiddag was het dan tijd voor een goed feestje en dankzij het goede weer konden we ook buikschuiven! Aan de gezichtjes te zien vond niemand het erg dat de zon af en toe weer eens weg ging.

Mao kwam echter niet opdagen…

Na het avondeten stond hij daar plots wel met twee wachters! Hij vertelde ons dat hij niet nog eens in onze val zou trappen en besloot s’avonds te komen. Toen de keizer met Jakuzi stond te praten, slopen de samoerais achter de wachters en schakelden ze hen uit. De keizer stond plots oog in oog met Jakuzi. Na een spannend en bloedstollend gevecht op leven en dood zag het er lang slecht uit voor Jakuzi. Maar op het laatste moment vloerde hij de keizer alsnog en werd de keizer nog eens goed ‘gefelixed’ door alle leden. Hij was verslagen.

S’avonds volgde er dan onze casino en werden de kinderen nog eens op chips getrakteerd! Dat hadden ze wel verdiend na dit spannende avontuur.

De dag nadien werd keizer Mao aan de schandpaal nog eens goed belachelijk gemaakt en daarna verbannen uit Japan. Hij heeft geen volgers meer en is dus geen bedreiging meer. De mannen van de KSA hebben andermaal de wereld gered. Hier mogen we toch trots op zijn!

Write a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.