HOIHOI!

Aan : Jesse en Simon

Hallokes daar! Hey Jesse! Ik zie inderdaad op de foto’s dat het wel meevalt met dat valletje…gelukkig maar zeg. Ik hoop Jesse dat je die fietstocht al goed verteerd hebt. Das toch ni niks he 110 km! Het ziet er daar weer top uit! Simon zie ik ook af en toe eens in actie! Fijn om te zien dat jullie het daar weer zo goed naar jullie zin hebben. Nore, papa en ik zijn vandaag naar Cirque du Soleil gaan kijken in Antwerpen. Het was prachtig! Daarna nog even gaan shoppen. Morgenavond komt Rosie eens logeren! Het is hier weer super rustig thuis… Ik moet er weer even aan wennen dat jullie weg zijn. Ik wens jullie allebei nog heel veel plezier! Mijn kaartje is al onderweg! ;))) XXX mam

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.