Post voor Tiebe

Aan : Tiebe Verbesselt

Hey vriend, we hebben net naar de foto’s en het filmpje gezien en wauw, de kampplaats ziet er weer top uit! We zagen ook dat je de lampjes al aan de boys hebt gegeven 🙂
Wij zijn gisteren samen met Kelly en Caro bij Liesbeth op bezoek geweest, die was jarig. . Rik en Vic waren er ook en we moesten je héél veel groetjes doen. We hadden veel te veel gegeten want Liesbeth had super veel hapjes klaar gemaakt en had ook nog 2 grote schotels met sushi en dat eten wij super graag hé. Over lekker eten gesproken, de kookploeg heeft jullie al direct verwend met een lekker pasta salade zagen we 🙂
Vandaag gaan we hier een beetje in de tuin werken en verder gewoon wat luieren. Morgen moeten we de ganse dag werken want dan gaat er een reuzenstoet door de straten van Puurs lopen. Het verslag daarvan volgt nog.
Tot morgen hé schat!
Dikke knuffel van mama & Soof

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.