Fladderen in het betoverde bos!

Aan : Domme duif

Hey Jeffie!
Amusement ten top, dat is duidelijk! Ben nu wel benieuwd of jij in team Oestro of team Testo zit. 🙂 Aan je dansmoves te zien, is het punt naar jouw team gegaan, dat kan niet missen. 😀 Haha! Ik zie dat je ook heel vakkundig aanwezig bent zonder ook maar ÊÊn patat te jassen. Goed bezig! 😉 Zo kennen we jou! 😉 Wat een mooie omgeving daar. Ijsbeetch zou met plezier rondfladderen en visjes vangen tijdens de zwempartij. Super!!
Gisteren heeft slimme duif een gouden medaille gelopen op de 4 x 80 meter estafette. Cool! Het hoogspringen verliep niet zo goed. Hij had zich bezeerd aan de rug maar dat is ondertussen weer helemaal genezen. Moeke en vake zijn de ganse namiddag komen kijken. Ze vonden het heel leuk. Tante Dille en Lucas zijn ook gekomen. Lucas weer mega schattig als altijd. Hij vond het allemaal geweldig! 🙂
Boepa en Bonneke doen je veel groetjes. Ze zitten aan zee in Kamperland, Nederland.
Deze namiddag gaan we met de buurtjes naar de reuzen kijken. (Feestparade van Puurs 730)
Veel plezier daar met de vrienden!
Dikke knuffel van ijsbeetch, moeder eendje xxx papa en Slimme duif <3 <3 <3

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.