keer je weer om reuzeke reuzeke…

Aan : Tiebe Verbesselt

Bonjour Tiebe 🙂
Vanmorgen zijn wij vroeg uit de veren moeten komen want straks moeten we gaan werken tijdens de reuzenstoet.
Omdat de woefkes geen ganse dag alleen zouden zitten brengen we ze naar discobal. Hopelijk vinden ze het daar fijn. Een weetje : 1 van de reuzen in de stoet is Reus Remi. Die wordt gedragen door De Scheven en Mascha en door de Scheven zijn neef. Reus Remi stelt de opa van De Scheve voor. Dat was een bekende bakker in Sint-Amands.
We hebben hier net naar de foto’s en de filmpjes gekeken en we zien dat jullie mega veel plezier hebben 🙂 Vergeet je medicatie niet te nemen hé!!! Wij gaan nu vertrekken richting Ruisbroek. Tot morgen hé! Love you x

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.