De reuzenstoet was reuzegoed!

Aan : Tiebe Verbesselt

Hey vriend,
hoe gaat het daar? Het is daar precies wal spannend hé. Nu de Minotaurus opnieuw ontsnapt is. Benieuwd waar het spoor jullie heen zal brengen. Oh en jullie aten macaroni met kaassaus en hesp. Lekkerrrr…. En een groene groente die broccoli noemt maar op kamp een vreemde schrijfwijze heeft want daar stond brockoly op het menu 🙂
Gisteren hebben we hard gewerkt tijdens de reuzenstoet dus vandaag nemen we een dagje rust. De hondjes vonden het trouwens super leuk bij discobal. Miss Pickles mocht daar de hele dag in de zetel liggen 🙂
Op de foto zie je reus Remi, die de opa van de Scheve voorstelt. Op het moment dat ik de foto trok liep de Scheve met de reus rond maar hij wisselde af met zijn neef want de reus weegt 64kg en dat is toch behoorlijk veel om alleen te dragen hé.
Lieve schat, amuseer je daar nog en tot morgen hé. Dan stuur ik jou opnieuw een berichtje!
Dikke x Mama

Reus-Remi.PNG

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.