Lens en Siebe

Aan : Lens en Siebe Van den Berghe

Dag jongens,
Hopelijk had je een fijne verjaardag, Lens? Ik zag op de foto’s dat jullie macaroni gegeten hebben! 😋Gelukzakken!
Het is fijn om te zien op de foto’s dat jullie je amuseren. Het ziet er allemaal superleuk uit daar in Griekenland. 😉Hier in Puurs weinig nieuws. Ik ben gisteren en vandaag naar de diertjes geweest. En vandaag ben ik teruggekomen met een wespensteek. 🐝😖 Amai, dat deed zeer. Wat een venijnig beestje is me dat seg.
Ik ga afronden, want ik ga nog een kaartje posten voor jullie beiden.
Love you 2,
Mama
PS: Ook de groetjes (= miauwkes) van Snoes, Kitty en Bas 🐱🐱🐱

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.