Oerschattig en heel flink!

Aan : Domme duif

Coucou Jef!
Ik zie je heel af en toe voorbij flitsen op de video. Druk aan het chillen, dansen en lachen. Het ziet er geweldig tof uit! Het eten ziet er ook weer heel lekker uit. De kookouders zullen hard moeten werken om al die hongerige buiken te vullen. Pluim op hun hoed! Papa en Rik rijden straks met de fiets naar Sint-Niklaas. Ze gaan Jurassic World kijken met de gewonnen filmtickets. Gisteren zijn we naar de feestparade gaan kijken. Veel paarden en reuzen! Die reuzen maar draaien en dansen en plots viel voor onze neus zo’n reus omver, patat op de grond. Niet grappig eigenlijk. 😀
Raadsel van de dag:
Er zijn 3 kamers en je moet bij 1 naar binnen. Achter de eerste deur zitten 2 moordenaars. Achter de tweede deur 2 leeuwen die al drie maanden niet gegeten hebben. Achter de derde deur brandt een heftig vuur. Welke kamer ga je in? Wat zal het worden, duif? 🙂
Veel plezier en dikke kus van mama xxx

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.