Adamski’s

Aan : Boris, Pepijn, Gust

Hey mannen, wat ziet het er daar weer heerlijk uit. Op onze zolder is het stilletjes, maar daar genieten we ook wel van. Ondertussen nog even de beste mop ter wereld meegeven ( echt zo stond het in de krant :).) Lachen gieren brullen.
Twee jagers stappen in het bos, een van hen zakt echter plots in elkaar. Hij lijkt niet meer te ademen, zijn ogen staan glazig. De andere kerel haalt zijn telefoon boven en belt naar de hulpdiensten. “Mijn vriend is dood! Wat kan ik doen?”, brengt hij uit. “Kalmeer, ik kan helpen. We moeten eerst zeker weten of hij dood is”, antwoordt de telefonist. Na een korte stilte is er een schot te horen. De jager keert terug aan de telefoon. “Oké, en wat nu?

Groetjes
Moeke en vake

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.