Hallo hallo micro…

Aan : Victor W, rakker

Hallo kampioen,
Hoe is’t daar? Spannend precies. De minotaurus en al… Anouk, Lena en Thomas gaan deze zomer op reis naar Knossos, daar heeft die koemens volgens de legende écht geleefd… Ge hebt het er weer super naar je zin, denk ik: lekker eten, veel afleiding, propere tanden.
Vandaag waren Anouk en Lena hier. We gingen iets drinken in het dorp, iets eten en nadien iets leuks doen. Gelukkig was de Vierklaver open en den Delhaize ook, want de rest was precies allemaal gesloten, nog aan het bekomen van het reuzenweekend, denk ik. De ijsjes in de Sint Pietersburcht waren lekker én de zandbak zit er nog altijd vol zand! Feest!
Alles, geniet er nog van daar, het kaartje is zaterdag op de bus gegaan, hopelijk komt de postbode voor jullie vertrek langs…
Veel plezier nog!
Mama, papa, zus & de kippies

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.