Dagverslag 6

Koning Minos hoopte dat zijn honger en dorst werden gelest
Maar door Nathan zijn onhandigheid werd zijn ontbijt verpest
We besloten op het feest te infiltreren
Dankzij een afleidingsmanoeuvre konden we de vervloekte kist abstraheren
Wijsheren stelden veilige methodes voor maar deze waren tergend sloom
We kozen het snelle pad maar dit hield de boze geesten niet in toom
Antares heeft de ketting in twee geliefd
Hierdoor is Kronos van een volgend deel van zijn ziel ontriefd.

Na een rustige en vredige nacht werden we wakker gemaakt door zeer speciale personen. We dachten dat we de doos van Pandora met groot gemak gisteren hadden kapot gemaakt maar dit bleek echter niet waar te zijn. De speciale personen die ons in de ochtend kwamen wakker maken, maakten blijkbaar deel uit van de vloek over de doos van Pandora. Door deze vloek was er een plaag van sprinkhanen los gebroken en was al ons eten bedorven. Daarom moesten we de lokale markt van de bewoners bijwonen om iets van eten te kunnen verkrijgen. Zo waren er kraampjes voor luxeproducten, zuivelproducten, chocolatier, …

Nadat we onze maagjes toch hadden kunnen vullen, kwamen we al het 2de deel van de vloek tegen in de voormiddag. Namelijk de monsters die onze rust kwamen storen. Om deze monsters te verjagen deden we beroep op zangers, dansers, schilders en mensen die veel wisten van parfum. Hierdoor ontcijferden we dat geur de monsters aantrok en geluid de monsters wegjaagde. Zo hebben we de monsters uiteindelijk kunnen verjagen zodat we daarna de doos van Pandora makkelijker konden vernietigen.

Om de doos van Pandora kapot te maken moesten we natuurlijk een bom hebben. Daarom zijn we op natuurtocht geweest om meer te weten te komen over de bom die we moesten. Zo deden we beroep op mensen die gevaarlijke bommen maken, buskruit maken en lonten fabriceren. Na deze lange toch zochten we ontspanning in de leuke speeltuin die zich aan het einde van de natuurtocht bevond.

In de avond was het eindelijk tijd om een einde te maken aan de vloeken van de doos van Pandora. Achilles sprokkelde alle leden bijeen in het Colosseum. Hier riepen de leden de magiërs die eerst rituelen en spreuken uitvoerden op de doos van Pandora. Hierna riepen we de monsters door middel van een speciaal parfum. Dan lieten we de mannen van de bom hun werk doen en bliezen we de doos van Pandora op. De vloeken waren eindelijk verbroken en iedereen was opgelucht en euforisch.

Maar deze euforie duurde niet zo lang want seconden nadat de doos van Pandora was opgeblazen, kwamen Kronos en zijn handlangers langs vol met woede. Hun 2de artefact was vernietigd en ze waren woedend. Door deze woede daagden ze Achilles en de 4 stamhoofden uit voor Olympische Spelen. Dit zou wel eens slecht kunnen aflopen want deze Olympische Spelen worden namelijk niet gespeeld door Kronos zelf maar door Poseidon, God van de Zee. Als Poseidon zijn team wint krijgen ze Achilles. Als Achilles en zijn stamhoofden winnen dan krijgen ze het derde artefact namelijk de drietand van Poseidon. Dat dit maar goed afloopt…

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.