Lekker lekker lekker!!!

Aan : Tiebe Verbesselt

Dag schatteke!
Man, man, man wat een leuke filmpjes en foto’s zien we hier weeral verschijnen! We zagen al een discobar, we zagen je schilderen met je vingers, achterwaarts op handen en voeten kruipen (leek ons niet simpel trouwens),… Maar het beste van al was waarschijnlijk dat fantastische eten dat de kookploeg weeral voor jullie had klaargemaakt. Want we zagen jouw lievelingseten passeren, vol-au-vent met frietjes. Njammie!!! Ik had daar maar al te graag mee aangeschoven aan tafel 😉 Gisteren was Soof helemaal in haar nopjes want ik had verse lasagne voor haar klaargemaakt en zoals je weet is pasta haar lievelingskostje. Straks gaan we naar bar baraque. Juf Mieke en haar familie tappen daar vanavond en ze organiseren ook een muziekbingo. Ben benieuwd. Ik vertel er morgen zeker meer over! Nog veel plezier daar en de groetjes aan de boys hé! Dikke x van Soof en mama en een pootje van Pickles, Otis en Ozzie!!!

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.