Grote dankjewel!

Aan : Kookploeg, leiding, persploeg, hele organisatie

Dank jullie wel voor het schitterende kamp dat jullie al die jongens, groot en klein, hebben gegeven! Elk jaar opnieuw staan jullie garant voor plezier, spektakel, zorg, lekker eten, schitterende foto’s, (actie)filmpjes, dagverslagen, noem maar op…

Diepe buiging en groot applaus voor ieder van jullie!

One Comment
  1. fiere mama ... van een leider ;-)

    KSA Puurs Rocks! wat een absoluut topkamp was het weer afgaand op de fotoverslagen. Dank aan iedereen die er zijn hart en ziel in legde om dit alweer een onvergetelijke ervaring te maken voor het jonge volk! Leiding, kookploeg, persploeg …. hoop dat jullie er even hard van mochten genieten als de mannen!

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.