Dagverslag 1

We verzamelden om 12:30 op het vijverbos om Alex te helpen. We probeerden de doos te openen, toen er plots een wild beest tevoorschijn kwam. We sloten de doos snel en het dier viel neer. We beseften dat de doos heel krachtig was en beslisten om dit verder te onderzoeken. Alex kende een goede plek hiervoor, namelijk Kaulille.

Daar aangekomen, zagen we een piramide, een kerk en een groot portaal. Dit portaal konden we gebruiken om naar de Jumanji-wereld te reizen. Het portaal was echter kapot, waardoor we de hulp moesten inschakelen van enkele vrienden van Alex om dit te repareren. Dankzij hun hulp, konden we het portaal herstellen en een poging ondernemen om het te activeren.

Dit lukte en alle leden en leiders gingen door het portaal naar de Jumanji-wereld. Hier zagen we al meteen enkele indianen, waardoor we wisten dat de transportatie succesvol was. Jammer genoeg hebben de technici een fout gemaakt, en ging het portaal stuk!

Maar onze eerste opdracht is volbracht: we zijn erin geslaagd naar de Jumanji-wereld te reizen. Nu moeten we de vrienden van Alex zoeken en samen met hen terugkeren naar de gewone wereld. Na deze zware dag, beslisten we om eens goed na te denken en wat te rusten.

One Comment
  1. Luc en Leen

    Een formidastische verjaardag Toon !!! Geef er nog een lap op. Tot binnenkort

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.