Dagverslag 2

Tijdens het ontbijt werden we gestoord door een wilde indianenstam. De leider van de stam had een boek vast dat door de indianen werd aanbeden. Dit boek is belangrijk, want het bevat de informatie om Mandisso zijn vrienden terug te vinden. We probeerden het boek van de indianen te krijgen door opdrachten te doen om het vertrouwen van de stam te krijgen.

Helaas werden de opdrachten niet goed uitgevoerd, waardoor we het boek niet kregen. Mandisso verloor één van zijn drie levens terwijl hij het vertrouwen van de leider van de stam probeerde te winnen. We moesten het boek echt hebben, dus besloten we het boek te gaan stelen. Dit deden we door ons te camoufleren, te leren sluipen en door de indianen te proberen omkopen. Het lukte ons uiteindelijk om het boek te stelen. In het boek zat een map van de jumanji-wereld. Het enige probleem was dat we de weg naar Mandisso zijn vrienden nog moesten achterhalen.

Gelukkig kende Mandisso twee mensen die de weg konden achterhalen, maar die deden dat niet voor niets. Door middel van opdrachten te doen konden we telkens stukjes van de weg te weten komen. Na een lange speurtocht is het ons geluk om de vrienden van Mandisso te vinden. Ze besloten om met ons mee te komen naar onze kampplek. Nu moeten we met hun nog uit de jumanji-wereld geraken!

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.