Dagverslag 3

In de ochtend leerden we kennis maken met de 4 stamhoofden. Hierbij werden we getest op onze kwaliteiten en sterktes om zo te zien bij welke stamhoofden we hoorden. Benji is de krachtpatser en hierbij werd de fysieke kracht getest, voor Ruby moesten de acteer-skills bovengehaald worden, bij Mandisso werd de oriëntatie getest en bij Shelly het denkvermogen. Nadat deze testen werden uitgevoerd kregen we een uitnodiging van de Sjamaan die met zijn spirituele krachten en de begeleiding van de stamhoofden ons kon verdelen onder de stammen.

Net voor de platte rust werden we verrast door Piloot Dimitri die één van de ringen had bemachtigd, hiervoor werd hij achtervolgd door de motorbende. Benji probeerde zijn kracht te tonen, maar dat eindigde niet goed en hij verloor een leven.

In de namiddag informeerde Piloot Dimitri ons dat hij nog zelf een kaart heeft naar de volgende ring, maar zijn schuilplaats werd ingepalmd door de motorbende. Vervolgens werden ons vechttechnieken en het maken van wapens aangeleerd. Hierdoor konden we de motorbende verdrijven met een stormloop.

Voor de laatste ring te bemachtigen staat ons een tocht in de jungle te wachten. De Jungle kunnen we niet zomaar betreden zonder enige inenting en hiervoor moesten we ‘s avonds een vaccin maken tegen de malariamuggen. Het vaccin werd door middel van een spuit gegeven en nu zijn we gepakt en gezakt voor de zoektocht.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.