PAUWELS BOYS

Aan : Jesse en Simon

Hey boyzzzzzzz

mijn eerste postje. Net alle filmpjes en foto’s bekeken! Wat een prachtig decor weeral! Veel tijd hebben jullie hier weeral in gestoken! Van de “groten” zien we niet zo veel. Die zullen waarschijnlijk veel moeten rusten overdag 😉 Wel heeeeel benieuwd wat jullie zoal uitspoken de hele tijd… Ik heb precies nog geen bruine saus gezien…en daar kijken jullie elk jaar zo erg naar uit. (Simon voor jou de laatste bruine saus…spijtig he) In ieder geval is het hier weer ijzig stilletjes zonder de pauwels-broers en ons Nore die woont nu ook bijna op KSA…Ah nog even een vraagje: brengen jullie Jesse zijn haar dan terug mee naar huis zodat ik daar ook afscheid van kan nemen? :))) Dikke kus en veel plezier op jullie 3-daags avontuur! XXX mama

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.