Dagverslag 4

In de ochtend kwamen Ruby, Mandisso en Shelly ons opzoeken om de laatste richtlijnen te geven voor de aanvang van onze zoektocht in de jungle. Benji was niet van de partij omdat hij nog moest herstellen van de klap die hij gisteren kreeg waarbij hij een leven verloor. We trokken per ban op tocht richting het gebied waar onze zoektocht zou plaatsvinden.

Eens we waren gearriveerd op het domein was er eerst wat tijd en ruimte om te ontspannen en uit te rusten van onze staptocht. Nadat we wat op krachten konden komen gaven de stamhoofden de laatste richtlijnen voor de zoektocht en konden we beginnen. Niet veel later vonden we de laatste ring ergens in de boskant. De stamhoofden namen de ring mee en wij keerden terug naar de kampplaats.

‘s Avonds was het tijd om de laatste ring op het portaal te bevestigen. We slaagden hierin en hadden hierdoor enkel nog de edelsteen nodig voordat het portaal weer zou functioneren. Maar de euforie werd snel verstoord door het aantreden van enkele lugubere karakters die duidelijk niet tevreden waren met het feit dat we weer een stap dichter bij ons doel stonden. Het is nu dus duidelijk dat onze exit via het portaal niet zonder slag of stoot zal verlopen.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.