Dagverslag 5

We waren rustig aan het ontbijten toen ineens Russel met zijn bende binnenkwam gestormd. Ze sleurden Dimitri van zijn stoel en riepen een vloek over ons heen waardoor al het water vervuild was. Hierdoor moesten we langs een priester, een boeddhist, een hippie en een imam.

De priester leerde ons het avondlied, de boeddhist leerde ons mediteren, de hippie leerde ons macramé, terwijl de imam ons toonde hoe je een dromenvanger moest maken. Na dit hielden de vier een kort ritueel waardoor het water weer zuiver werd.

Nu we klaar waren met voor het water te zorgen, was het tijd om Dimitri terug te krijgen. We probeerden zoveel mogelijk om Russel te vermaken, zoals met dansjes, maar uiteindelijk vond hij dat allemaal niet genoeg. Hij daagde ons uit voor brood en spelen in de avond. Als we wonnen, zouden we Dimitri eindelijk terugkrijgen.

Tijdens de spelen kregen we bezoek van de barden. Zij leidden de gevechten en hielden korte intermezzo’s. Het waren heel spannende gevechten; de eerste twee wonnen de stamhoofden, maar daarna werden we even terug ingemaakt. Voor het beslissende gevecht kregen we nog pap en toen was het tijd voor Dimitri om zijn wraak te nemen. Na een zeer intens gevecht heeft Dimitri gewonnen.

De vraag is nu wat Russel zijn volgend smerig plan is.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.