Dagverslag 6

In de ochtend kwam een hopeloze indiaan om onze hulp smeken, zijn vrienden waren gevangen genomen door de Russel en zijn bende maar hij kon ze nog net ontlopen. Hij bracht een loslopende buffel met zich mee die we moesten temmen aan de hand van verschillende opdrachten te volbrengen.

Tegen de middag was de buffel getemd en konden we hem gebruiken om ons naar de plek te leiden waar oude vrienden van de indianen gevestigd waren. Deze mensen waren klaar om ons op te leiden om achteraf de motorbende één voor één uit te schakelen. Eenmaal opgeleid kon het plan van start gaan.

De eerste handlanger van Russel konden we onderscheppen met een net. Vervolgens werd de tweede handlanger uitgeschakeld door de verleiding van twee waanzinwekkende dames. De derde konden we onderscheppen met een zelfgemaakte val en uiteindelijk werd de laatste handlanger hardhandig aangepakt door twee krachtpatsers. De indiaan is ons voor eeuwig dankbaar en zweert ons te helpen in nood.

’s Avonds kregen we nog een bezoek van de stamhoofden die ons beloonden met een zangstonde gebracht door de barden. Hier konden we even alle beentjes losgooien.

Gaat Russel zicht terugtrekken is de vraag nu.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.