Dagverslag 7

We werden wakker en zagen dat ons portaal gepikt was door Russel. We hebben het portaal nodig voor terug te keren naar de normale wereld, dus we daagden ze uit voor een sportdag. Als Russel en zijn team wint, dan krijgen ze hun handlanger terug die we gisteren hadden ontvoerd tijdens het bevrijden van de indianen, maar als wij winnen dan krijgen we het portaal terug. Het was dus heel belangrijk dat we de sportdag wonnen. Voor dat we aan de echte sportdag gingen beginnen, werden we opgewarmd met een estafette. De estafette bestond uit verschillende onderdelen, namelijk een appel van een touw eten, snoepjes uit bloem eten, een fles met water vullen, een loopopdracht en een knikker op een lepel in je mond verplaatsen.

Nadat we door de estafette waren opgewarmd, konden we aan de sportdag beginnen tegen Russel. De sportdag bestond uit voetbal, rugby, volleybal en trefbal. Na een spannende strijd hadden we toch op het nippertje gewonnen. We kregen het portaal terug en besloten dan toch de handlanger van Russel vrij te laten omdat we medelijden met hun hadden.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.