Dagverslag 8

In de ochtend kwam shelly langs met een probleem “waar is de edelsteen”. We moeten het orakel om hulp vragen voor te weten te komen waar hij is. Om het orakel te doen spreken moesten we eerst geld verdienen. Dit deden we door raadsels op te lossen reken sommen te maken en te graven naar munten in de grond. Na veel geld te verdienen en tips te krijgen van het orakel kon shelly de kaart maken om te zoeken naar de edelsteen. Toen we de kaart volgden vonden we een kist dat niet zomaar open kon gemaakt worden.

Dus hebben de stamhoofden wat vrienden gecontacteerd dat ze dachten dat wel een methode hadden om deze kist open te breken. De vrienden van de stamhoofden zaten allemaal verspreid in een dicht bij zijnde bos. We vertrokken dus op natuurtocht.

De eerste vrienden dat we tegen kwamen wouden de kist doen ontploffen door bommen er op te gooien en dit hebben ze getoond om ons te overhalen dat deze methode het beste is. Deze bommen waren heel spectaculair en gingen we zeker proberen op de kist. De volgende vrienden dat we tegen kwamen waren mensen dat alles afwisten over vuur en dit hebben ze gedemonstreerd door van alles in brand te steken. Volgens hen ging de kist zeker open gaan door hun gemaakte vuren. Dit was heel indrukwekkend. De laatste vrienden van de stamhoofden waren twee gemeentewerkers dat een heel simpel maar geniaal idee hadden. Ze wouden met een bijl zo hard slaan op de kist dat deze direct open zou breken. We hebben dit dan allemaal is getest op een boomstam en het bleek dat deze bijl wel heel veel schade zou kunnen aanrichten.

Na dat we allemaal terug op de kampplaats kwamen hebben we de vrienden van de stamhoofden laten komen om de kist proberen open te maken. Eerst gooide we er bommen op, maar dit werkten niet. Dan staken we de kist in brand maar de kist ging niet open. Dan lag onze laatste hoop in de handen van de gemeente werkers. Zij sloegen heel hard op de doos en toen ging ze eindelijk open. Als beloning van zo een zware dag werd er werd de dag afgesloten met een muziekquiz georganiseerd door de stamhoofden voor ons te bedanken.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.