Dagverslag 9

Na het ontbijt kwam Russel met zijn onderdanen uit de maïs tevoorschijn, hij daagde ons uit om dit voor eens en voor altijd af te maken. We hebben dan moeten leren camoufleren door ons met ver en takken te vermommen, we hebben onze wapens gemaakt door een sponsje aan een touw te hangen, we hebben bij leider Thomas leren petsen en dan ook nog een strijdkreet en de haka geleerd.

Na het velen oefenen was het moment daar, samen met de stamhoofden stonden we oog in oog met de vijand. Met de sponsjes in de hand liepen we naar elkaar toe. Waterballonnen vlogen door de lucht net zoals de slechteriken die snel terugtrokken. We hadden door dat we het niet alleen konden dus riepen we onze versterking en toen verschenen de knapen uit de maïsvelden en de kookploeg uit de keuken. Maar niet enkel wij hadden versterking ook de schurken hadden versterking en uit de kerk kwamen er beesten gelopen. Uiteindelijk hebben we Russel toch kunnen overmeesteren.

Om de overwinning te vieren hebben we een wel verdiende platte rust gehouden om ons dan af te koele door te buikschuiven en elkaar nat te maken met emmers water.

Door het hevige storm weer is casino niet kunnen doorgaan maar dat hielt ons niet tegen om er toch iets van te maken, de leeuwkes en sloebers keken naar de kampfilmpjes op hun kamer en de rakkers, knapen keken naar de spannende match tussen Spanje en Frankrijk.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.