Dagverslag 01

Bij het vertrek in Puurs kwamen Nick Fury en zijn twee kompanen Scar en professor Zeltron nog even langs om onze hulp te vragen. Dit deed hij op een vrij brute manier.  De laptop die wij hadden laten stelen bevatte belangrijke geheime informatie. Nu vraagt Nick Fury ons om mee te zoeken naar de laptop die wij hebben laten stelen. Zo vertrokken wij op onze missie naar Opoeteren.

Nadat wij waren aangekomen en ons geïnstalleerd hadden hebben we ons buikje gevuld. We hadden nog tijd om even de kampplek te verkennen die een boot, vliegtuig en tank bevat. Omdat Nick Fury nog niet volledig overtuigd was van onze skills, kwam hij ons bezoeken met een paar vrienden. Die zochten naar onze beste eigenschappen door middel van proeven. Op basis daarvan heeft Nick Fury ons opgedeeld in vier groepen: sterk, slim, sluw en strategisch. Na deze toch wel vermoeiende proeven hebben we onze nachtrust wel verdiend en wachten we morgen op meer nieuws.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.