Dagverslag 02

Deze ochtend werden de leden ontwaakt door Nick Fury en zijn kompanen. Zij kwamen verkondigen dat we een verslappingsserum moesten maken. Dit om het toe te dienen aan de persoon die onze laptop met belangrijke informatie heeft gestolen. Hiervoor zijn we in de voormiddag op zoek gegaan naar de ingrediënten die nodig zijn om dit verslappingsserum te maken. Het verkrijgen van de ingrediënten werd echter wel complexer dan gedacht dankzij de aanwezigheid van enkele speciale figuren.

In de namiddag trommelde Nick Fury ons terug op. Via zijn goede kennissen zouden we tips kunnen verkrijgen die eventuele belangrijke informatie zou bevatten. Ook een orakel werd ingeschakeld door Fury, zodat de goede en foute tips gescheiden werden. Ondanks het orakel en de goede kennissen van Fury, waren dezelfde figuren van in de voormiddag aanwezig om ons het leven zuur te maken. In het vierkant kreeg één van de twee orakelmensen een aanval, waarbij een navigatiekaart tevoorschijn kwam. Deze navigatiekaart zou wel eens van belangrijke waarde kunnen zijn in de zoektocht naar de laptop. Nick Fury ging de kaart bestuderen en zou terugkomen wanneer hij meer informatie had over de navigatiekaart.

In de avond bracht Nick Fury ons opnieuw een bezoekje. Hij kwam met de boodschap dat hij de kaart had ontcijferd. We trokken richting het bos op zoek naar de plek waar de dief van onze laptop zich bevond. Hier werd duidelijk dat de dief captain America bleek te zijn bij wie het verslappingsserum werd toegediend. Nu werd ons echter duidelijk dat Nick Fury eigenlijk Hydra blijkt te zijn. Hij is zo snel als hij kon vertrokken met de laptop. Hier waren de speciale figuren van het ochtend en middag spel ook aanwezig. Ze maakten ons duidelijk dat we samen gewerkt hebben met de vijand om de laptop te bemachtigen en de captain te verzwakken. Hierover waren ze razend kwaad. Nu is het tijd om alles even te laten bezinken en we zullen zien wat de toekomst ons nog brengt.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.