Dagverslag 03

In de ochtend werden we wakker gemaakt en kregen we als boodschap om professor Stark terug te vinden. Stark was gisteren in woede uitgebarsten na het horen dat we met Hydra samenwerkten. Omdat Hydra onze grote vijand is, wou Stark niets meer met ons te maken hebben. Onze opdracht was om de professor terug te vinden want we hadden hem nodig om die belangrijke PC terug te winnen.

Om Stark terug te vinden moesten we een lange tocht afwerken. Deze tocht diende voor het vertrouwen terug te winnen van de professor zodat hij ons terug kon helpen. Deze toch wel vermoeiende tocht brachten we door in de magnifieke natuur van Opoeteren. Vele bosweggetjes en rustige paadjes leden ons tot het verfrissende zwembad van Opoeteren. Dit had iedereen verdiend na het zweten en beklimmen van de Limburgse heuveltjes. Reeds aangekomen aan het zwembad stond de professor ons op te wachten om het en ander bij te leggen. Dit verliep vlotjes en Stark stond terug aan onze kant.

Door de grote fout die we dit kamp hadden gemaakt, moesten we het vertrouwen van alle stamhoofden terug winnen. Dit werd volbracht door een “1 tegen allen” spel. Bij dit spel hadden de stamhoofden vele opdrachten opgemaakt zodat ze ons echt konden testen. Dit ging over oefeningen in grote aantallen waardoor ze konden zien wat we echt waard zijn. Dit spel werd met succes volbracht en zo kwamen de stamhoofden aan onze kant staan.

Na deze zware dag werd iedereen op tijd in zijn bedje gelegd waardoor ze helemaal fris en monter zijn voor de volgende dag.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.