Dagverslag 04

In de ochtend kwamen we erachter dat Red Skull en zijn mannen een blokkade hadden neergezet zodat er geen voedsel of drank meer op het kampterrein kon geleverd worden. Nadat we bij de lokale bevolking opdrachten voltooiden om aan een stevig ontbijt te geraken, besloot stamhoofd Bucky de blokkade te vernietigen. Dit ging niet volgens plan, Bucky werd betoverd waardoor hij zijn dienst vanaf nu verleende aan Hydra!

Dit konden we echter niet laten gebeuren, dus besloten we om professor Stark zijn hulp in te schakelen. Samen met hem en Captain America gingen we naar een bos vol met hippies om cruciale ingrediënten voor een serum te verzamelen. Hiermee zouden we Captain America terug sterk kunnen krijgen, zodat hij ons kon helpen om Bucky terug de oude te maken. Professor Stark gaf zijn serum aan de zwakke Captain America, na enkele ogenblikken kwam hij terug buiten gewandeld, sterker dan ooit tevoren!

In de namiddag besloten we informatie te verzamelen bij kennissen van Captain America, zoals cafégangers en rijke vrienden. Na een paar uur konden we Bucky zeer specifiek lokaliseren. We hadden natuurlijk wel nog een manier nodig om hem terug de oude te maken, dus gingen we langs bij 4 vreemde snuiters, die elk een heel andere manier van aanpak hadden. Na lang overleg besloten we in zee te gaan met de heksen, die een speciaal genezingsdrankje hadden gefabriceerd.

We gingen naar het bos waar Bucky zich bleek te verschuilen. Na een korte confrontatie tussen Captain America en Bucky, wisten de heksen het drankje toe te dienen. Maar helaas, het werkte niet. Bucky sloeg helemaal tilt en viel zowel Hydra’s manschappen als Captain America aan, waarna hij in de verte verdween.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.