Dagverslag 05

Toen we deze ochtend ontwaakten waren we verrast omdat het kampterrein vol liep met gehersenspoelde mensen. Die deden wat lastig en verstoorden ons ontbijt. Door met hun te ontbijten hoopten we dat we wat informatie konden opvangen over Bucky maar dat bleek een dood spoor. Terwijl wij de ochtendformatie aan het doen waren kwam Red Skull langs om ons er te doen aan herinneren dat we de slechte kant hadden gekozen. Door de mislukking van gisteren hadden we geen andere oplossing dan Red Skull uit te dagen het antigif  om Bucky te genezen. Red Skull ging hier natuurlijk alleen maar mee akkoord als hij ook iets te winnen had dus hadden wij het schild van Captain America ingezet. Afspraak deze namiddag voor een sportdag.

We konden natuurlijk niet onvoorbereid naar de sportdag gaan dus hebben we de hulp ingeroepen van Jaap en Joost. Twee Nederlanders die gespecialiseerd zijn in sport. We begonnen met een opwarming om daarna over te gaan naar een estafette. Het team van Red Skull kwam onaangekondigd ook langs op de estafette om mee te doen. Door het vele valspelen van Hydra werden ze uiteindelijk gediskwalificeerd en wonnen wij de estafette. Zo konden we met een goed gevoel de sportdag ingaan.

Tijdens de sportdag deden we voetbal, volleybal en trefbal tegen hydra en tegen de andere stamhoofden. Op elke belangrijk sport competitie is er een persploeg van Sporza aanwezig. Ook vandaag dus. Lees het verslag hier:

Omdat Stark won kregen wij de inzet. Maar Red skull had niet het antigif maar het gif mee. Nu moeten we van het gif nog het antigif maken. Professor Stark heeft hier wel nog een idee voor maar daarvoor moet hij vrienden van ver laten komen. Dat is dus voor morgen.

Als beloning van onze goede inzet op de sportdag heeft Captain America ons beloond met een muziek quiz. Zo konden we nog even ontspannen voor het slapen want morgen wordt het een vermoeiende dag.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.