Dagverslag 06

Deze ochtend werden we wakker met het nieuws dat het gif waarmee Bucky vergiftigd is een zeer zeldzaam gifgas is. Captain America heeft, na het afgaan van een paar contacten, misschien wel mogelijke oplossingen voor het tegengif te maken. Enkel waren deze kompanen diep in het bos verscholen. Tijd voor een natuurtocht dus. Na vele pieken en dalen bereikten we de eerste groep kompanen. Deze hadden als idee om via een vliegende raket een tegengif in te brengen. Kort hierna stuitten we op de tweede groep kompanen in het bos. Zij hadden het idee om via een gigantische bom Bucky te verzwakken om hem zo te behandelen met het tegengif. Een derde groep van professoren vonden we een eindje verder. Deze kwamen met het idee om via een chemische verbranding Bucky zodanig te verzwakken om hem daarna te kunnen genezen. Een vierde en laatste team van hoogopgeleiden vonden we bijna aan het einde van onze natuurtocht. Deze brouwden een een tegengif waarmee we na inbreng Bucky  zijn spieren konden verstijven om hem zo in alle rust te kunnen helen.

In de namiddag hadden we bijna alles om Bucky weer goed te maken. Enkel een manier om hem te vangen ontbrak nog. Gelukkig had Captain America een paar van zijn oude makkers kunnen contacteren die wel het een en ander afwisten van vallen maken. De leden konden oefenen om een vangnet in elkaar te sjorren, een diepe valkuil te graven, zich te verkleden als vrouw om Bucky te lokken en een koord te spannen op exacte hoogte om Bucky te doen vallen. Daarna was het moment van de waarheid. Bucky liep met zijn ogen open in de val en we konden hem zonder grote problemen behandelen met het tegengif. Bucky wist ons te vertellen dat hij al die tijd gecontroleerd was door Hydra. We besloten van de onwetendheid van Hydra gebruik te maken en sloten een pact met Bucky. Hij zou zijn grootste acteerkunsten bovenhalen om nog informatie los te krijgen bij team Hydra. Hij wist ons al te vertellen dat Hydra ons uitdaagde voor een brood en spelen om te bepalen wie het sterkste team  was.

In de avond vond deze brood en spelen plaats. We besloten om Bucky met Hydra te laten meevechten. Het gevecht tussen Bucky en Captain America zouden we daarna expres verliezen. Professor Stark verloor zijn gevecht tegen de Professor van Hydra. De drillsergeant won, dankzij de plotse hulp van spiderman, zijn gevecht tegen een officier van Red Skull. De kolonel wint zijn gevecht zeer vlotjes na een schot in de roos bij een handlanger van Red Skull. Black Widow verloor na een spectaculair gevecht tegen een handlanger van Red Skull. Na deze gelijke stand was het de beurt aan Captain America en Bucky. Zoals afgesproken verloor Captain America zijn gevecht en verdween Hydra van het toneel met de gedachte dat Captain America verslagen was.  

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.