Dagverslag 07

Deze ochtend werden we wakker en zagen affiches van Redskull zijn feest. Op het affiche stond dat KSA helemaal niet welkom was. Captain America had het idee om ons te vermommen en zo in het feest binnen te geraken. Omdat we niet herkenbaar mochten zijn op het feest moesten oefenen op hoe we ons zouden gedragen en vermommen. Je kon bij verschillende posten oefenen op deze belangrijke dingen. Je kon oefenen om als een ober op het feest te komen en Redskull te serveren. Om binnen te geraken op het feest hadden we tickets nodig. We moesten bij Redskull en zijn kompanen papieren stelen om hiermee onze eigen tickets te maken. Met verf en stiften deden we er alles aan om onze tickets zo goed mogelijk te maken. Op een feest moet je natuurlijk goed kunnen dansen dus moesten we onze danskunsten oefenen. Met goede muziek oefenden we super hard om onze dans skills te verbeteren. Leren gokken was zeer belangrijk zodat we op het feest kunnen laten zien wat we allemaal kunnen. Daarom oefenden we op onze pokerface en skills.

In de namiddag kon het feest beginnen. Op het affiche van het feest stond duidelijk dat KSA niet uitgenodigd was dus daarom mochten we niks van KSA aan hebben. Het was een groot en een georganiseerd feest met bodyguards, een vip room en een professionele dj. Toen Hydra en zijn kompanen op het feest aankwamen kon het feest beginnen. Hydra had een kist mee met een superwapen in. Over het geheime wapen wisten we niets, daarom moesten we Hydra helpen met verschillende dingen zoals masseren en drinken geven. Met het warme weer moesten we ons goed insmeren en hydra had een buikschuifbaan voorzien. De buikschuifbaan van Hydra was een groot succes met het warme weer. Door de taken die Hydra ons oplegde konden we informatie krijgen over hoe het wapen in elkaar zat en wanneer en hoe het wordt vervoerd. Na het feest bleef Bucky nog even toen Redskull vertrok. Iedereen zei dat ze alles wisten over het wapen en vervoer, daardoor was de missie geslaagd!

In de avond kwamen er twee topzangers om ons te animeren. Bucky had dit geregeld omdat de missie geslaagd was. We zongen allemaal luidkeels mee en hadden de tijd van ons leven en we eindigden deze mooie avond met het liedje vrolijke vrienden.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.