Dagverslag 08

Na een lange nacht slapen was het al 9:30. Vandaag is het tijd voor een brunch hmmm. Met hongerige magen eten we de overheerlijke brunch zodat we meer dan fit geraken voor de zware dag. We kregen een heerlijke ontspanning aangeboden door Black Widow, die hebben we zeker nodig als we morgen gaan strijden voor ons leven.

We trokken naar een groot openluchtzwembad op enkele minuutjes wandelen. Daar amuseerden we ons rot in het water. We zwommen, speelden en rustten in en langs het water in de bakkende zon. De leden smeerden zich meerdere keren zeer goed in tegen deze zon! Aan alle pretjes komt een eind, we bewogen ons terug naar de kampplek. Daar stond weer een nieuwe verrassing voor ons klaar: Hydra en zijn handlangers zouden vlakbij door het bos passeren.

Hydra heeft het superwapen bij in de kist. De leden en captain America slopen achter hydra aan. Het duurde niet lang of professor Stark had stiekem een handlanger van Hydra uitgeschakeld. We bleven natuurlijk verstandig en zwegen alsof we het niet gezien hadden. Het is immers belangrijk dat Hydra ons niet doorheeft. Vervolgens nam Black Widow het tweede slachtoffer op zich, weer een handlanger minder, weer keken we even met ons allen door onze vingers en bleven we stil. Dit gebeurde opnieuw met een derde handlanger die door de lokgeluiden van Marcus Rustee, de sergeanten, in de val van 3 wilde beesten liep. Onze grote mysterieuze vriend, Spiderman, kwam ons terug te hulp om een vierde kompaan uit te schakelen. De tijd voor Captain America was aangebroken om het superwapen te bemachtigen en vernielen. Het resterende leger was een eitje voor de Captain, het wapen breken bleek iets moeilijker. Vanzelfsprekend slaagde Captain America erin om het uiteindelijk kapot te maken en veilig terug naar de kampplek te keren.

Na de verrukkelijke BBQ was het tijd voor ons K-moment. Hierbij reflecteerden we met de leden per ban over het jaar, kamp, groep, … Zo kunnen we ons allen verbeteren en aanpassen aan elkaar. Dit kwam ook gepaard met enkele leuke spelletjes tussendoor. Zo speelden de sloebers bijvoorbeeld Black Box.

De dag vroeg veel energie van de leden, daarom worden ze beloond met een heerlijk bedje in het prachtige Opoeteren.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.