Dagverslag knapen 07&08

Dag 7

Gegroet,

Om de 2-daagse van onze special forces toch nog een mooi vervolg te geven zijn we met de bus naar Maaseik vertrokken om hier te gaan genieten van een heerlijk relaxte dag in het subtropisch zwembad waar de leden zich konden uitleven in de wildwaterbanen, glijbanen of heerlijk konden relaxen aan het buitenzwembad. Hier bewezen ze dat special forces niet bang zijn om hun skills te tonen door hun gekste moves naar boven te halen zowel boven als onder water.

In de avond werd de sluwheid van onze special forces op proef gesteld. Hun camouflage pakken werden aangetrokken en met deze moesten ze zich verstoppen in het bos achter de kampplek van de leiding. Dit was een zeer geslaagde opdracht voor onze special forces. Ze hadden zich onder bladeren, in struiken of putten verstopt. De echte waaghalzen klommen zelfs in bomen om zich te verstoppen van de leiding. Hierdoor wisten we dat ze bijna volledig klaar zijn met hun opleiding. Na een lange dag konden ze genieten van een goede nachtrust.

Dag 8

Op dag 8 werden onze special forces gewekt met een fel brandende zon. Hierdoor besloten we om onze special forces wat te laten genieten van wat afkoeling. Nadat iedereen goed was ingesmeerd en de rugzakken in orde waren gebracht, zijn we vertrokken op een missie naar de Wouterbron. Hier konden onze special forces zich uitleven in het water. Daar toonden ze iedereen hoe sterk ze waren door pontonnetjes te verdedigen en hun beste duik vaardigheden naar boven te halen op de springplank. Van al dat zwemmen zaten we met grote honger en zijn we weer naar de kampplek vertrokken. Na het eten hebben we een K-moment gehouden om de groepssfeer nog wat aan te sterken. Tijdens deze activiteit konden we elkaar nog beter leren kennen. Dit is zeer belangrijk voor special forces omdat zij elkaar door en door moeten kennen en 1 hechte groep moeten vormen. Het is al niet meer verbazend om te zeggen dat onze troepen ook deze opdracht uitstekend hebben afgewerkt en er een samenhorigheidsgevoel ontstond in de groep.

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.