Laatste uurtjes

Aan : Matse en Tieme Annaert / leiding / kookploeg / mediaploeg

Boys,

geniet van de laatste uurtjes op het kamp! Deze middag komen jullie terug naar huis. Hopelijk zijn jullie ook klaar om ons al die leuke avonturen te vertellen en uit te leggen wat er op de foto’s en filmpjes allemaal gebeurd is.

Aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit kamp een hele dikke merci om die gasten een ongelooflijk kamp te bezorgen en te voorzien van al dat lekkere eten en de tussendoortjes. Ze hebben weer zoals gewoonlijk een onvergetelijke tijd mogen beleven bij de start van de vakantie en dit allemaal dankzij jullie inspanningen! Topteam!

Groetjes,
papa en Inneke X

Write a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.